1995-2006, 11. évf. #044 


Programajánló

Csepeli, Csapody, Lamperth, Pelczné - Választási programajánlónkat jeles, blogíró politikusok állították össze. Általános jótanács: április 8-án rúgj be annyira, hogy másnap képtelen legyél szavazni.

Csepeli György vagyok, szevasztok. Hogy miért énrám osztották a legrútabb feladatot? Talán mert én, a hatalomhoz jutott deviáns kreatív át tudja élni teljes nihilt, amit a nem szavazás jelent. Igen, a köz szolgálatában is egészen közel kerül az ember a nihilhez, amit a vezetéssel járó magányos szorongás vált ki. Át tudom érezni annak a nyomorult patkánynak a lelkét, aki nem megy el szavazni, de megtiltották, hogy a voksolás mellett érveljek. Ehelyett olyan programokat kell ajánlanom, ahol annyira le lehet részegedni, hogy másnap az ember még az ítélet óráját is átaludná.

Flash, V. BEJÁRÓ (Budapest), április 8.

Ocsmány egy figura ez a Barcs Miki, a minden értékkel szemben tanúsított arrogáns ellenállás nem egy kritikai magatartás, hanem mechanikus buta harc. Pedig most lehetõség lenne, most dolgozni lehetne. De ha maguk részegedni akarnak, látogassanak el az V. Bejáróba szombat este.

DJ Szatmári, XXL DISCO (Dombóvár), DJ Szatmári, M13 Disco Club (Csokonyavisonta)

Vidéken úgysem vagyok erõs, míg a falu népe bízik bennem, a városok annál kevésbé ismernek. Nyugodt szívvel küldöm a jobboldali fiatalokat ezekre a borzasztó hangos, alulkultúrált helyekre, ne menjenek másnap szavazni!

Full drink action, CLUB MARSALL (Szarvas), Martini Long Drink parti, FÁRAÓ CLUB (Csonkahegyhát)

Azért ez már túlzás: az egy dolog, hogy az SZDSZ - megjegyzem, nagyon helyesen - a fiatalokat házibulizásra buzdította, de azért nem a szándékos alkoholizálásról volt szó. Én is tartottam egyet szombaton, de délután 3 és 6 között, ásványvízzel és egy kis borral, na meg persze sok beszélgetéssel, tervezgetéssel.

Eros Ramazzotti, PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA, április 22.

Lamperth Mónika vagyok, bizonyára sokan ismernek közületek. Erre a koncertre nagyon szeretnék elmenni a családommal, a miniszterelnökkel és az összes csapattársammal, akik segítettek nekem a kampányban. A fiatal olasz énekes sokunkba öntött erõt, amikor a fáradságtól már lépni se tudtunk. Sajnos azonban nem mehetek, mert kampánycsendben a politikus jobb, ha nem mutatkozik. Meg én úgy vagyok vele, az ünnepet érdemesebb a mérkõzés utánra tartogatni. Hogy ünnepelni fogunk, abban egészen biztos vagyok. Addig meg nyomok egy kis kampányt, hátha bejön.

Gilby Clarke Band, A38, április 24.

Jópofa fazonnak tûnik, de gondolom, maguk sem gondolják, hogy ismerem a Guns ´n´ Rosest, vagy annak a gitárosát. Csapody Miklós vagyok, ha még nem mondtam volna, az MDF képviselõje. Azt hiszem, mi falusi gyerekek kevésbé tudtuk magunkévá tenni a kemény rock´n´rollt, az a városi lurkóknak volt való. Ma már a városban élek, de most meg az van, hogy a hangos rockról valahogy mindig a Fidesz jut eszembe.

In Flames, Sepultura, PECSA, április 16.

Megtisztelõ, hogy lehetõséget kaptam a Matula Magazinban is bemutatkozni. Pelczné Gáll Ildikó vagyok, a Fidesz alelnöke, a blogomat sajnos két bejegyzés után abba kellett hagynom, mert úgy találták a központban, hogy ilyen szövegeket kár egy naplóba elvesztegetni, inkább sajtótájékoztatóban gondolkodjak. Gyorsan a tárgyra is térek: mindenkinek, fõleg a Miskolciaknak, ajánlom a kemény rock, a fémes metál két állócsillagának koncertjét. Én nem gondolom, hogy az ilyen zenék kedvelõi számára nem fontos a család, de a hosszú fekete hajat - a fiúknál - kissé túlzásnak tartom. Nekem jól áll, de nekik?










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum