főoldal | Zine | Kedves m_ATULA! | 

Pastukkal a koleszterin ellen - Állítsátok le a háborút!


Az afganisztáni hadműveletek azonnali leállítására szólított fel Dr. Ingemar Johanson, a svéd tudományos Akadémia orvosi szekciójának tagja, miután kutatócsoportjával felfedezte, a pastuk fülzsírja alkalmas a vér koleszterinszintjének csökkentésére.

A pastuk fülzsírja egyedülálló módon csökkenti a vér koleszterinszintjét - áll a svéd tudós és huszonöt fős nemzetközi kutatócsoportjának jelentésében. "Az eredmények hosszú évek szorgos kutatásának gyümölcsei, következtetéseinket a pastukra általában jellemző alacsony koleszterinszintből vontuk le" - válaszolt a tudós kutató lapunk emailben feltett kérdésére. Felvetésünket, hogy az alacsony koleszterinszint összefüggésben állhat a muzulmán vallás disznó fogyasztását tiltó passzusaival, illetve a pastuk már-már legendásan zsírmentes táplálkozásával, a kutató "ha ennyire értetetek hozzá, akkor minek kérdeztek, faszok" válasszal intézte el. A fülzsír alkalmazási lehetőségeiről elmondta, a legüdvözítőbb az lenne, ha magunk is pastu fülzsírt termelnénk fülünkben, de mivel ez akár objektív akadályokba is ütközhet, alternatív megoldásként ízletes fülzsír-tea fogyasztását, esetleg a fülzsír hüvelykujjal a szájpadlásba való bedörzsölését javasolja.

A támadásokkal kapcsolatban kifejtette, azok azonnali leállítását tartja szükségesnek, és bízik benne, hogy az Egyesült Államok, mégha az elnöke egy "iskolázatlan, olvasni sem tudó tahó" felfogja e felfedezés jelentősségét


m_ATULA m_AGAZIN

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001