főoldal | Zine | Kedves m_ATULA! | 

1 milkát szopnak a rádiós nácik


1 milkás büntit fognak fizetni a pannonrádió tulajdonosai, mert zsidóztak. Cigányozásért és buzizásért lehet hogy még kettőt kell kipengetniük a tehetségtelen, középkorú rockzenészekből, és frusztrált, beteges lelkű újságírókból álló nyilasbandának.

Torgyán József már jelezte, hogy túl sok zseton terheli zsebeiket, amikor idén a Diákszigeten találkozott velük. A zöld bársonyingét csatakosra izzadt, fehér belebújós cipőjét porosra gyalogolt TJ, a Nagy Kiközösített, a Bukott Angyal már gépkocsijához közelített, hogy húzzon a kisunokájához (akit jövőre meglássuk kihoz a Szigetre, ahová ingyenuszodát épít, ha megnyeri a választásokat), amikor meglátta a pannonosokat.

a dzsipes náci
A Kisváros című polgári takonyfolyam főcímzenéjét (óh az én városom) is jegyző muzsikus, Gidófalvy Attila önmaguk sörhasától és tetkóitól meghatott, és közepesen részeg haverjaival egy kibaszott nagy, és vadiúj terepjáró mellett mosolygott éppen. Torgyán odaköszönt nekik, és mondta, Hát látom jól megy a rádiónak, hogy ilyen maffiózó autótok van. Ja hahaha, mondták, és gondolatban seggbe baszták Béres Béla kabinetfőnököt, aki még aznap este Placebo koncert alatt berúgott a Nagyszínpad alatti VIP büfében.

A fiúknak stúdióbérletre sem kell sokat költeni, mert a Hegedűs család jó szívvel látja őket a református egyház ingatlanjában. Csak a kis Lóri publijából kell beolvasni néha, amiért 1 milára levágják az adót, de elvtársról van szó, nyomnák ők a kis Lórit maguktól is, és ennyi hála meg végképp belefér, a kéróért, ahol a mikrofonokat lehet tartani, hogy abba bele lehessen üzenni, ha már csak verbálisan lehet leszopni a Csurka Istvánt, mert az igazi (metéletlen!) fütyijét az élettársának tartja, akivel meg a Szabó Lukács Evangélista szerint pénzt szokott nyúlni lefekvés előtt.

Nem fog fájni a dzsipes fasziknak az 1 mila, de majd a 2 sem. Egy jó kis cigányverésre, rabbiszakáll-tépkedésre többet is bevállalnának, és végül is a vadász is fizet az engedélyéért. Ha a folyamatos szartapicskolásért néha egy cseppet odasuhint az igazságos, de érted szigorú Éva néni vezette testület, az még pont belefér. Mert ezeknek a csávóknak szarra izguló lelkük van.
<tompa>

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001