főoldal | Zine | Kedves m_ATULA! | 

György Péter, az igazi cenzor

György Péternek ez a cikk fájt. A m_ATULA m_AGAZIN nem szeret fájdalmat okozni, ezért bocsánatot kér.
[2001. november 23.]
A cenzor úr
Bort iszik és vizet prédikál mondhatnánk ha puhapöcsű eufemizálók volnánk, de nyíltan megmondjuk: Unicumot iszik és össze-vissza pofázik. Előbb letiltja a pornót az HBO-ról, utána pedig plakátokat tépked az egyetemen.

György Péter a chartás médiaizé és félig angolul hadaró kopaszodó ember még kialakulatlan személyiség. Keresi az értékékeket amikbe kapaszkodhat, de egyelőre csak a pénzben tud tökéletesen megbízni. De neki más is kell, hisz mély ember, Lukács Gyuri bácsi harmadik generációs unokája, tudja hogy a szellem majdnem olyan fontos, mint a rendszeres futás. Keresgél magának tennivalót és képviselni valót. Hol ultraliberális, hol kőkonzervatív. Itt a teljes toleranciát, ott a kemény büntit követeli. De van egy fix őrülete: a cenzorkodás.

Maga büszkélkedett el vele, hogy ő intézte el, hogy az HBO-ról eltűnjön a pornó. Szerinte sértette az embereket, erre bekérte a kazikat hétről hétre, és kicsinálta a pinákat a fizetős képernyőről. A közelmúltban politikai plakátok tépkedésébe kezdett. Egyik - talán legrosszabbul fizető - munkahelye folyosóján letépte Lentner Csaba MIÉP-es képviselő előadsáról szóló plakátot, amit a Jobbik nevű rendszeres onanizálásuk miatt állandóan bűntudatot érző dávidibolyista csoport rakott ki a falra.

György szereti ha csak azt látja, ami tetszik neki. Ezt meg kell értenie minden kékharisnyának és bárányfejű barátjának: az esztéta bácsi szereti a rendet. A m_ATULA m_AGAZINig azonban nem ér el szőrös mancsa. [ez az állítás már nem igaz - a szerk.]
m_ATULA m_AGAZIN

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001