főoldal | Zine | Kedves m_ATULA! | 

A romlás virágai


[jegyzőkönyv]

A m_ATULA m_AGAZIN második bizottsági ülésén a négy legnagyobb magyar szimbolista költő, Orbán Viktor, Kövér László, Pokorni Zoltán és Áder János vett részt. A kellő mennyiségű abszint szervezetbe juttatása, majd a világ első, teammunkában megsodort jointjának elszívása után az ülés érdemi része egy tortaszelet volt, ahogy azt angolul mondanánk.


A végig feszült, személyeskedésekkel teli ülés legfőbb napirendi pontja a m_ATULA m_AGAZIN technikai hátterének megteremtése volt. Ennek prezentációja, a számtalan nehézség felsorolása, illetve a webes alapú szerkesztőségi rendszerek kiváló tulajdonságainak ecsetelése Orbán költő feladata volt.

Megállapodás született arról, hogy Pokorni költő apja nem vállalhat semmiféle tisztséget a magazinban, hiszen már a dolomitos idősebb Orbánnal is sok baj volt. Nyitva maradt viszont az a kérdés, hogy a majdani propaganda-kampány során felhasználjuk-é a downcore.lap.hu oldalt, avagy nem.

A hangulat fokozódásával a négy költő egymás műveinek gyalázásába kezdett, majd Kövér költő matematikai képzettségét segítségül hívva egy bonyolult pontozási rendszerrel eldöntetett, hogy a legszarabb cikket eddig Pokorni költő produkálta, amikor is a pastuk fülzsírjával próbált viccelődni sikertelenül. A kollégák ezután bevallották saját nettó fizetésüket, amiből kiderült, hogy Orbán költő van a legjobban eleresztve, de ez nyilván így természetes. Az ülés kollektív mázsálás zárult, Pokorni költő egy dagadt állat 88 kilóval, Kövér és Orbán költők 79, a kis gizda Áder pedig 69 kilót nyom.

Hazafelé menet Kövér, Pokorni és Orbán költőknek még a pöcse is lefagyott a Feneketlen Tónál, a Móricz Zsigmond körtérhez érve pedig Pokorni úr gyáván megfutamodott a további ivászat elől.
Kövér László

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001