főoldal | Zine | Kedves m_ATULA! | 

Olvasói Levelek 1.


A m_ATULA m_AGAZIN szerkesztőségébe a mai napig érkezett levelek gyöngyszeme kétségkívül az az írás, amit attól az embertől kaptunk, aki szerényen kitalálta a Tilos Rádiót, a Y&R-t és a McCannt a porba alázva Magyarország legnagyobb reklámügynökségénél ártdirektor. Levélváltásunkból a következő kérdésekre kaptunk választ: Jó csaj-e Liptay Claudia? Menő-e a kleopátrafrizura? Mi van?

[Erdélyi Superman Zsolt levele]:

hallo matula lojte.

szeretném helyreigazítani a szavazható személyek listáját [szavazás volt a szájton Erdélyi leendő partnerének személyéről - a szerk.], amennyiben ez lehetséges.való igaz, hogy szabad szemmel is látható hibát követtem el, amikor drukk.
De (but!) soha nem buktam a tasakmellu, izzadást sejtetô festettszôke nôkre. nem lehetne kérnem (miután a drukk c. vetélkedô elôre fel van véve 3 hónapra) hogy, egy fekete hajú, kleopátrafrizurás nôre lehessen szavazni? cserébe megígérem, hogy jó leszek, csak rádiómusort fogok vezetni és újra lehet igazán gyulölni majd az unpc kijelentéseimért.

üdvözlettel:
Erdélyi Zsolt
sprm

[a m_ATULA m_AGAZIN válasza]:

Kedves Zsolt!

A drukk nem hiba, hanem bűn, te ennél kevesebbért már megölnéd önmagad, ha nem te lennél te, hanem valaki más lennél, mondjuk a Feaky D.
Liptay művésznő szerintünk nem izzadást sejtet, hanem finom meleg puncit, de hát ugye mi a második generációs nőkhöz is értünk.
Kleopátrafrizurás hirtelen nem jut az eszünkbe nekünk, esetleg a Winona Ryder, vele mehetnél boltilopni. Ő beszaladna a Cartier-hez, te kint túráztatnád közben a Porschéd, oszt uzsgyi.
Örülünk, hogy jó leszel, javasoljuk, hogy újévkor tedd is azt a fogadalmat, hogy "Én, Superman, soha ebben az életben többé nem alapítok rádiót, főleg nem nonprofitot, és ahhoz sem az ELTE-n toborzok segédeket, mert a Bölcsészkaron mindenki hülye, a Tilost, amit annyira utálok, azt is a köcsög szemüvegesek tették tönkre".
Azt szeretjük, ha rádióműsort vezetsz. Az unpc is bejön, a kompromisszumok viszont nem, nem is értem, hogy a zsidózást miért hagytad abba az estefemnél. Hidd el, mi imádtuk.

csókol,
>a galeri<

ui: Ha már így összhaverkodtunk, legyél olyan szíves és áruld el nekünk azt, hogy igaz-e azon értesülésünk, miszerint a már említett, és teáltalad gründolt rádióban (nem amit most akarsz, hanem a másik, amelyikben minden műsorvezetőnek olyan mulatságos neve van) főszerkesztői utasításra tilos szeptember 11 óta a vétécéről meg a folytatásáról beszélni.

[Erdélyi Superman Zsolt válaszlevele]:

liptay ronda.
alapítok.egyébként mehetek a Petôfire.
a tilost az tette tönkre, hogy nem nem nézték meg a clockwork orange-t, vagy megnézték, de nem értették.
nem zsidóztam, hanem buziztam.sôt ki is rekesztettem.
a fôszerk. utasításairól nem tudok sajnos beszámolni, mert nem járok oda.ôszintén szólva nem is érdekel.
a fikidí fájt.kíméletlen vagy, de igazságos.

követelem a kleopátrafrizurást. csak ne a barátokköztbôl legyen. utolsó esély jeligére.

sprm

Íme:m_ATULA m_AGAZIN
főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001