főoldal | Zine | Kedves m_ATULA! | 

Demszky Gábor, az igazi cenzor


Flegma, mint Johnny Rotten, veri az asszonyt, ráadásul pedig Bauer Tamás ellensége. Egy imádnivaló ember. Erre bekattan itt nekünk, koncertbetilt, szarik az önmaga által hozott rendeletre, idegpályára helyez. Idén sem lesz Fehér Karácsony.

A m_ATULA m_AGAZIN egyik kedvenc politikusa a fent említettek okán Demszky Gábor. A m_ATULA m_AGAZIN nagyon szereti az Egészséges Fejbőr, a Magozott Cseresznye és a Ballagó Idő szkinhedzenekarokat is. Ki nem szarja le, hogy miről énekelnek. Ki nem szarja le, hogy szívük szerint Auschwitzba küldenének minket. Veszélyes csávók, és mi az ilyet még akkor is bírjuk, ha bunkó parasztokról van szó. Mert nekünk ez imponál.

a kép csak illusztráció

A rockandroll meg a világ egy ilyen mocskos szar hely. Tapló állatok tapló dolgokat énekelnek benne, a pofájába bele neki. Nem tetszik, köcsög? Szeretnéd inkább te az ő pofájukat szétverni, hogy tied legyen az első csapás? Hogy megtanulják végre milyen a liberálisok toleráns atyaúristene? A m_ATULA támogat. Szedd fel a macskaköveket. Gyűjts össze kétezer punkot és várd be a bomberes kopaszokat a Pecsa előtt. Bocsátkozz utcai harcba. Menj haza véres fejjel. Töltsd az estét az őrszobán. De a kurva életbe, soha de soha ne mondjad meg nekünk, hogy milyen koncert lehet abban a városban, amelyiket a mi kegyelmünkből vezethetsz.

Ahhoz erdőspéterien hülyének kell lenni, hogy valaki elhiggye, hogy a Cigánymentes Övezet, a Mein Kampf meg a Cion bölcseinek jegyzőkönyvének kriminalizálása majd jól megold itt minden problémát, a klasszikus budapesti nyilas házmesterek például magukba szállnak, és a Medgyessy-Kuncze viszonylatban kezdenek el gondolkodni a prókon meg a kontrákon.

Hátha az eldugott mondatra is odafigyelsz abban a nyilatkozatban, amelyikre hetek óta verik a faszukat a kedvenc publicistáid, és ami mellesleg egy átlagos tévénéző amerikai háziasszony műveltségével rendelkező nő szájából származik.

"In a similar vein, I am disturbed to hear of blatantly anti-Semitic and anti-foreigner sentiments in Hungary, particularly among certain political elite. We in the United States believe that no political speech should be censored, even the most reprehensible. But the fact that certain ideas should not be censored does not make them acceptable in polite company, and it is the duty of the leaders of all political parties to ensure that hate speech be labeled for what it is, and that it be clearly rejected. There can be no hesitation on this issue. It is simply too important for Hungary's international image, and its future as a democracy."
Johnny Personality

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001