főoldal | Kedves m_ATULA! | 
Aggtelek

Tegnap haza kellett jönnöm Aggtelekről, mert a mentőcsapatok tagjai elkergettek! 3 napig váltig állítottam nekik, hogy nincsen senki bentrekedve a barlangban, csak a saját kiáltozásaik visszhangját hallják. Lehet, hogy picsarészeg állapotom sem volt vendégmarasztaló, de azért őket is próbáltam itatni, ami ment is addig, amíg meg nem lelték a bentrekedt búvárt...

Azért akartam elküldeni őket, mert gondoltam, ha elmennek, nem folytatják a mentést, így a búvársrác meghal egy idő után, én pedig beúszva, leszedem róla a neoprént, és a többi cuccot, amik feltételezhetően nem egy fillérbe kerülnek. (milyen tutti neoprén lehet az, amiben négy napja húzza az igát!

a helyszínre kiérkezők raba mester vizeletét vizsgálják

De miután meglett a srác, beültem a Yugómba, és elhajtottam a közeli tengerszemhez, ahol is istentelenűl bebasztam 12 dl kisüstitől! Ott a tengerszem partján, majd elaludtam így, összehányva magam, összeszarva, de másnap reggel,a mikor megtaláltak a parton nem mertek hozzámérni, csak üvöltöztek, hogy: "hééé kelljen fel! Mit csinál maga itt?" Én pedig fölkeltem lehajtottam a kocsim csomagtartójában található, "pillepalackos, tablettás" rizlingszilvániból 4 decit, majd elhajtottam.

ui.: apátok retkes faszát!
raba mester

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001