főoldal | Kedves m_ATULA! | 
Jó emberek, segítsetek!

Amióta apu meghalt, nagyon nehezen pisilek. Apu minidg fütyült. Pisilni! Kiáltotta, és fütyült. Akkor nekem mindig lett azaz ingerem, és már futottam is a kis WC felé izgatottan, mert bepisilni azt nem volt szabd. Egyszer-kétszer bepisiltem, de olyankor apu felképelt.

A mostani, a 24. születésnapom az első, amit apu nélkül ünnepelünk. Én apu halála óta csak katéterrel pisilek. Akarom, hogy fütyüljön, de nem. Félve megkértem egyszer anyut, hogy fütyüljön, de undorító vagyok azt mondta, ennyi idős koromra meg kell tanulni egyedül pisilni. A húgocskám próbált nekem fütyülni a WC ajtó túloldaláról, de semmire sem volt jó, vörösre dörzsölt fütyimből egy árva csöpp sem jött ki.

apu minidg fütyült

Nem fordulnék a m_Atula m_Agazinhoz, ha volna másom az életben. Mindig együtt voltunk apuval, és füttyentett, és én pisiltem, volt hogy másfél percig is. Amikor apu már haldoklott, felvettük magnóra apu utolsó füttyét. Kicsit erőtlen volt, de nekem jól esett, egy picit be is csurdítottam, mert körbe álltuk az ágyat a húgocskám kazettás magnójával, amihez sárga mikrofon volt. A magnót elvettem tőle apu halála után, és spárgával a WC ajtó fölé szereltem. Odamentem a play gombhoz, ha már nagyon magányosnak éreztem magam, és bementem a WC-be. Egy kicsit még behallatszott apu füttye, de aztán még rá volt véve az is, hogy anyu nyöszörög, és a húgocskám kinevet, mert becsurrantok. Ilyenkor aztán már nem bírtam pisilni, csak álltam a WC fölött, és fogtam a fütyimet, és nyomó mozgásokat erőltettem a hasikómmal, meg nyomogattam a hólyagocskámat, és arra gondoltam, hogy apu fütyül, és én először két kicsi sugárban folyok kifele. A fitymám visszahúztam úgy, hogy fájjon, és a dörzsitől kicsit kisebesedett makkocskám karimáját csípte ujjacskám sós verejtéke. Képzeletemben a két kis sugaracska egybefolyt, és már a szélére is spriccelt, és tudtam, anyu ha meglátja leszid, le kell majd takarítanom WC papírral. Persze azt majd nem merem, mert a papírzörgés kihallatszik, de azt mindenki tudja hogy nem kakilok - akkor nem kell a füttyös kazetta - és azt hiszik, buzi vagyok, mert a lányok papíroznak pisi után. Megtörlik a vaginájuk. De hiába álmodozom, nem jön egy csepp sem, csak feszítős az egész. Mert a magnó mindig továbbmegy. Akkor a húgocskámmal le akartam törölteteni a fütty utáni részt, de azt mondta nem szabad, ez a család utolsó emléke apuról, így is undorító, hogy a házban ezer éve jól ismert pisifüttyel indul. Ezért aztán anyuval azt törölték le, amikor a kertben voltam. Ettem kompótot a sufniban, leittam a levét, de aztán se kellett kisdologra mennem.

A katétert nagypapám kacatjai közt találtam, az övé volt. Már apu halálának estéjén benyomtam, pedig már koszos volt, régóta ott volt nagypapa utolsó látlelete mellett. Azóta inkább felügyeskedem. Megtanultam hogy kell, mert volt hozzá szakkönyv, és apuval mindig fütyürészve dugtuk be nagypapának, még akkor, amikor nekem könnyen ment a pisi, ha apu ott volt.

Kérem a kedves olvasókat, ha valaki volt már hasonló helyzetben, kérem szépen segítsen énrajtam, mert én vagyok a legszerencsétlenebb a világon.

Ervin

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001