főoldal | Kedves m_ATULA! | 
Orbán - Medgyessy: Ki szarik büdösebbet?

Volt a meghatározó napirendje a galeri legutóbbi országértékelő értekezletének.

Csonka kalákává zsugorodva osztott Várhelyire távollétében feladatot a Szerkesztőség, hogy a klaviatúrát is legalább fele annyit verje, mint a faszát.

Kövér három problémakört erőltetett, fel-felsorolva azokat hol füstöt szivárgó, hol sörtől ragacsos nyelvékszere meg- megvillantásával. A belvárosi találkozó nem csak csonkaságával de visszafogottságával is tüntetett a durvuló kampánnyal szemben.

Volt egy csávó, akinek azért ment el a kedve a kurvától, mert kiderült hogy szeplős.

Vitának sem nevezhető véleménykülönbség alakult ki a m_AGAZIN fejlődésének ütemével kapcsolatban. Kövér a kapitalizmusból ismert kifejezésekkel próbálta bizonyítani, a Színes kétheti c. újság téved, amikor hasábjain a bölcsészekhez köti a Honlapot. Orbán elégedett volt az eddig elért eredményekkel, de Kövér erőltetné a tettlegesség folyamatosságát. Kövér saját vagyonából tett felajánlást, és elmondta, hogy miről beszéltek aznap este olyanok, akik vagy már voltak vagy hamarosan lehetnek a m_AGAZIN címlapján. A szófoszlányok között szerepelt a Golán-fennsík és az abszolút többség is. Nem direkt hallgatózott, de az olyan emberek mindenütt ott ülnek.

Orbán néha megjegyzéseket tett, mintha állást keresne, de felvetette a m_AGAZIN televíziós megjelenését is. A vizelettel festésről bárkit meggyőznének, vélekedtek határozottan. Ugyanakkor jelentős infrastrukturális fejlesztéseket irányoztak elő, közép- és rövidtávra. A Cillei Ulrik Program és a Windischgraetz Plusz egyaránt biztosítani látszik a kívánt maximumot. Lásd beruházási büdzsé célirányosítása feljebb. Konkrét döntés született tárgyalások megkezdéséről.

Megállapítottuk, hogy m_AGAZIN ismert és elismert, mind az írott sajtóban, mind az elektronikus médiumokban, mind a belvárosi aluljáróban, ahová ismeretlenek elhelyezték a nevét.

A vásárolt szerelemmel kapcsolatos megjegyzéseket nem követte elégedett konszenzus az üveges sör vásárlásának tekintetében, Orbán és Áder ivott egy keveset még, és megbeszélték a választási rendszer sajátosságait. Szóba került a flash is.
János

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001