főoldal | Kedves m_ATULA! | 
Az utolsó éjszaka

Egy korszak véget ért, megkezdődött az iratmegsemmisítők szezonja. Most, hogy újra a nyugdíjasok daliás hőse, a huncutul mosolygó Kovács oldalán egy tojásfejű strómannal fenyegetőzik a tévében, éjjel-nappal nyitva tartanak a hivatalok, ahol a rendszerváltó fiatalok azon gondolkoznak, mi legyen most. Mint arról a sajtó beszámolt, a B-terv még nem készült el. Mivel az öngyújtók kapacitása véges, a tűzriasztó rendszerek pedig éberek, nem marad más, mint az iratmegsemmisítő. Tekintsük át együtt, milyen típusokat érdemes vásárolni.

A Rexel termékek nagy választéka tűnik a legbiztatóbbnak. Apró irodák, kisebb pénzmosó kft.-k esetében a kis kapacitású, ám annál csendesebb (65 decibel) gépek bizonyulhatnak vásárlásra érdemesnek. A Rexel 1250S2 hosszanti vágással dolgozik, ezért inkább ezt ajánljuk, mivel az 1250S4 keresztbe vág, amelynek végtermnékét értelemeszerűen könnyebben tudnák reciklikálni a Keller vezette szabadcsapatok. Török és más nemzetiségű munkatársak alkalmazása esetében további előnyt jelent a 6 nyelvű LCD kijelző.

a Predator
Nagyobb intézményekben sikeres munka azonban csak komolyabb befektetésekkel végezhető. Ugyan a plakátragasztó alakulatok megnyerhetők a munka elvégzésére, de azért a három lapos teljesítmény kevés. Ezért ajánlhatjuk az iratmegsemmisítők között csak Predatornként ismert VX 2400-as típust, amellyel egyszerre 44 lapot (akár egy egész millenniumi prgram megbízási szerződéseit) tehetünk olvashatatlanná. Túlmelegedés elleni védelem, az 1 órás folyamatos üzemidő pedig 15 perces pihenőkkel az igazán hatásos segítséget jelentheti. Nagy előnye, hogy a már korábban idegességünkben összegyűrt papírokat is szétvágja, amelyre a kisebb típusok nem képesek.

A m_ATULA m_AGAZIN híve a változásoknak, egy dolgot tart fontosnak csupán, hogy a változásnak esztétikai minősége legyen. Márpedig a nehéz munka után, az új idők szele elől egy nagy halom, még meleg papírfecnibe bújni az utolsó üveg céges piától lerészegedett asszisztens csajjal; baszás közben átélni az elmúlás szomorúan édes érzését, mi más, mint az élet kivételes pillanatainak egyike.
marketing

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001