főoldal | Kedves m_ATULA! | 
Nem lesz fúzió

Találkozott a Technocol.hu és a m_ATULA

A Technocol.hu és a m_ATULA m_AGAZIN képviselői nem hivatalos találkozón vettek részt tegnap este egy budapesti szórakozohelyen. A fúzió elképzelhetetlen, a két orgánum közötti kapcsolat továbbra is langyosnak mondható. Apróbb ütésváltások előfordultak, de a katolicizmus legyőzte a határokat.

Etele, razzia és joco a Technocol.hu IV. Henrik valamint Barbarossa Frigyes a m_ATULA részéről vettek részt a tanácskozáson. A kezdeti idegesség után oldottabbá vált a hangulat, köszönhetően a főként semleges témákat felvonultató megbeszelésnek.

"Nem lesz konfliktus, az nem vipera, hanem egy esernyő" nyugtatta meg Barbarossa Frigyes a Technocolt, amikor Etele diplomatikusan félrevonta őt, tudakozodóván a m_AGAZIN céljai felől. Ezek után mindkét fél elofgadta, hogy békés megbeszélést tartanak.

Teljes mértékben kizárható a m_ATULA és a Technocol egyesülésének lehetősége, állapította meg Etele, és hozzátette, a legkisebb mértékben sem egyezthető össze a két tartalom. A velencei dózse (m_ATULA) korábbi indítványa volt a fúzió, amelynek ügyében most konkrét eredmény született.

A jövőt illetően a m_AGAZIN kormányzati vicclap szerepét ölti magára, jelentett ki Brbarossa Frigyes. Elemzők szerint ez jelenthet egyfajta közeledést a könnyedebb hangvételű Technocol felé. Megegyeztek abban is, hogy míg a m_ATULÁt bölcsészek, nyugdíjasok és rockerek olvassák, a Technocol a Műszaki Egyetem és más fiatal közösségek szemüvegeseinek kedvence.

A m_AGAZIN múltjával kapcsolatban a Technocol gárdája a "radikális és szélsőséges" szavakat hangsúlyozta, mire Barbarossa Frigyes elismerően helyeselt, és hozzátette: "Egy fasiszta laptól mit várunk?"

"Nem olvastam a választások között a m_ATULÁt," vallotta be Etele "ugyanis nem akartam, hogy befolyásoljon." A m_ATULÁsok viszont olvasták a Technocolt, talán ezért nem is frissült a m_AGAZIN, tette hozzá IV. Henrik.

"Nem bérmálkoztam, az hogy megy?" Ütött meg ezek után barátságosabb hangot IV. Henrik, akinek érdeklődésére Etele saját életéből mazsolázott. "A pokol a legrosszabb." Helyeselt Henrik király, amikor a "Miért kerülnek pokolra a csecsemőként elhunyt gyermekek?" topikról indult meg a komor beszélgetés.

Csendben, békében, szomorúan vált el egymástól a két szerkesztőség. "A keresztény egyházakról való elmélkedés közös érdek, és ebben mindannyian egyetértettünk." nyilatkozta a találkozó után IV. Henrik.
gyula

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001