főoldal | Kedves m_ATULA! | 
Hajrá labdarúgás, hajrá labdarúgók!

a m_ATULA m_AGAZIN felhívása

Az idei labdarúgó világbajnokságon a bírók tönkretették a játékot. Morenok és maldív mutogatók akarata érvényesült, mindent megtettek Korea érdekében és Európa ellen. Ezért arra kérünk Benneteket, alakítsatok fair-play köröket országszerte.

Hajrá labdarúgás, hajrá labdarúgók! néven ellenállási mozgalmat szervezünk, a bírói csalások ellen. Csak néhány esemény felidézése: Portugália-Korea, Olaszország-Korea, Spanyolország-Korea... És akkor még Olaszország- Horvátország, Törökország-Brazília (az első) satöbbi satöbbi.

Tönkreteszik kedvenc játékunkat a barbár, ostoba, korrupt sípmesterek. Ez ellen összehangolt akciókra van szükség. Első körben Moreno címét hozzuk nyilvánosságra, és minden szimpatizánsunkat megkérünk, hogy küldjön neki "Ízlik a kutyahús?" feliratú csomagot, amelybe emberi ürüléket helyezzünk, hogy emlkeztessük, a macskaevőknek szar volt, amikor a kutyásoknak fújt. Azért ez a legfontosabb, mert az "azurrik" is úgy szeretik a focit, mint mi, és egy selejtezőcsoportban is voltunk velük.

A további akcióink kezdetéig kérünk Benneteket, hogy alakítsatok fair-play köröket, és jelentkezzetek be a m_ATULA m_AGAZIN honlapján elérhető, Kedves m_ATULA rovaton át elérhető drótposta címen. Minden körnek és ötletnek örülünk.

Moreno: Ecuador, Quito, 18739462, San Sebastian Asc. 78/5 EQ

(Lehetőleg légipostán, mert különben a szar szétrohad, mielőtt odaér.)

HAJRÁ LABDARÚGÁS, HAJRÁ LABDARÚGÓK!

m_ATULA m_AGAZIN

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001