főoldal | Kedves m_ATULA! | 
It's a Budapest thing and you would never understand V.

Ááá, faszom, szerintem elég az Outlookból kiszedni valamit.

késések 12:05

A két notórius késő (A. és én) morálromboló magatartásának kiküszöbélésére mától büntetés jár a késésért. Aki nincs bent tíz órára azt egyrészt vigye el a rézfaszú bagoly, másrészt pedig minden egyes késést követő napon köteles reggel fél kilencre az irodába befáradni, és ott V. munkáját segíteni. Késésnek minden 10 óra 10 perc utáni érkezés számít, amennyiben arról a késő előző nap előre nem tájékoztatta kollégáit. V.-re ez nem vonatkozik, neki csak a reggel tízre kikerülő három cikkhez kell magát tartania. Neki majd kitalálok valami perszonalizált fenyegetést mulasztás esetére.

Köszönöm.
marci.fasisztoid

re: kozmikus kukkoló 14:21

Nem tudom, kicsit nekem is gyanús. Lehet, hogy neki már megvolt valahol, és azt rakta be. Ugyanakkor annak legyünk tudatában, hogy egy betrippelt ember bármire képes.

(no subject) 14:39

Semmi hír a szaudiaktól? Mert, ha holnapig semmi, találtam egy jó chartert Bécsből, ami nem éjszakai járat (lévén, hogy a magyar charter nem lesz idén ősszel a kis érdeklődés miatt). Ez Bécs-Hurghada és minden csütörtökön megy és jön. Indulás 09.35-kor Bécsből, egy leszállással Sharm Al Sheikben és Hurghadába érkezik 15.20-kor, ami azt jelenti, hogy vacsorára kényelmesen Marsa Alamba is érünk. Visszafelé pedig 16.10-kor indul Hurghadából és leszállás nélkül 20.35-kor van Bécsben, azaz éjfél előtt hazaérünk. Volt másik charter is, de akkor hajnali háromkor kellett volna indulnunk Bécsbe, ami nem lett volna jó. Ezek szerint a visszajövetelt megelőző nap délelőtt még merülhetünk egyet. Ideális időpont október 17-i indulás lenne és vissza október 24-én. így még a hétvégén kívül is nyernénk egy munkanapot, lévén, hogy okt.23. ünnep. Beszélj Dénessel, mert e héten szeretném intéztetni a jegyeket az útlevelesünkkel, nehogy tele legyen a charter. Te meg intézhetnéd jövő héten a szállodát meg a vízumot, nehogy azon csússzunk el. Jövő héten Jamaicában vagyok, és csak szept.17-től leszek.
Szia

re: asszem véletlenül kiélesítettem. 15:33

Életemben az első kazetta, amit magamnak átvettem, CC Catch Heartbreak Hotel című kazettája volt. A Töhötöm utcában laktunk. A szobámat, amit akkor még a húgommal kellett megosztanom, Mötley Crüe és egyéb metálegyüttesek poszterei díszítették. Az ablakon kinézve az utca túloldalán lévő hatalmas laktanyára láttunk át, a kerítésének tetejét üvegcserepek borították, a kilógó kiskatonák szétvagdosásának céljából. Az eredeti kazettát (amit Gy.-tól kaptam kölcsön, akiknél otthon a polcon volt a pornó, később egy dunai hajón dolgozott, ahol egy buzi volt a kabintársa, és az apja miatt kellett lelépnie otthonról, mert az öreg nem bírta, hogy drogozik) betettem a drappszínű Sony gyerekmagnómba. Megnyomtam a play gombot. A vele szemben elhelyezett szürke színű Sanyo kazettás kismagnón (amit a névnapomra kaptam, és ez hatalmas felháborodást okozott a Kis János utcai Tanítóképző Főiskola gyakorló általános iskolájának második évfolyamában, rohadt burzsuj marci miért kap ilyesmit a NÉVNAPJÁRA?!?!) a recordot indítottam el. Átvettem. Nem is tetszett annyira, csak menőzni akartam vele. Akkor engem már elragadott a fémzene.

re: re: asszem véletlenül kiélesítettem. 15:53

Az én egész kora kamaszkoromra egy nagy Szűcs Judit plakát nyomott pecsétet. Judit zöld háttér előtt feküdt fekete bőrszerkóban az íróasztalom melletti falon. A plakátot nővérem rakta ki. Nekem tetszett, csillogott a fény Judit bőrruháján, aki napi 24 órán keresztül mosolygott rám, és részese volt kiskamasz szexuális fantáziálásaimnak Ági nénivel együtt, aki alsó tagozatban volt osztályfőnököm. A családi szleng szerint piszkáltam a kukimat. Később igazodva a külvilágban zajló eseményekhez a szobámat Bravo plakátokkal díszítettem, bár sosem értékeltem sokra a rajtuk szereplőket, a zenéjüket meg egyáltalán nem hallgattam. Emellett ellopott öltözői táblák szerepeltek még a falon. Hamar rájöttem: dekorációs zsákutcában vagyok. Valójában a helyemet kerestem a világban.

@ soulseek 18:20

[poonani] mithallgatnak?
[marcipersonality] nyomi nu skool breakst :-)
[poonani] szánalmas
[marcipersonality] a kis buzik
[marcipersonality] én már csak johnny casht és bogdan raczynskit bírok hallgatni
[poonani] együtt?
[marcipersonality] váltogatva
[marcipersonality] johnny cash - folsom prison blues, aztán valami 260 bpm-mel
[poonani] na neked is véged van
[marcipersonality] nincsen még
[marcipersonality] mondok még egy jó dolgot:
[poonani] eh?
[marcipersonality] cex
[poonani] az egész tigerbeat6 nagyon állat, dj rupture mixe főleg
[poonani] én is mondok: edan és gold chains
[marcipersonality] ja, azt má mondtad :-)
[marcipersonality] még nem jutottam le odáig, majd letöltöm azt is
[poonani] most ezek mennek meg régi electro-diszkók
[marcipersonality] mocky megvan?
[poonani] azmi?
[marcipersonality] peaches és gonzales haverja
[marcipersonality] fuck all night című darabot szedd le
[marcipersonality] itt van nálam is, keresd meg
[poonani] és jó? nem elég azokból az a kettő?
[marcipersonality] ez nem lúzer annyira
[marcipersonality] ez a szám jó, a többi annyira nem jött be
[poonani] azért érdekes, hogy ha fuck benne van a szám címében akkor az legtöbbször cool
[marcipersonality] amúgy meg: lick my back, my neck
[marcipersonality] my pussy and my crack

egyél 18:46

péntek este 8 daikichi a mészáros utca és a hegyalja út sarkán, ha jó neked
i feel like shit

Marci Personality

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001