főoldal | Kedves m_ATULA! | 
m_ATULA p_ONTVERSENY

Szevasztok, gimis srácok! Kezdődik a tanév, minden olyan szar! Mi itt a Magazinnál összetettük az agyunkat, hogy valamivel feltuningolhassuk ezt a kibaszott éveteket, és ezzel sikerült előállnunk. Legyen végre a pinák hajkurászásának célja. Lázadás!!!

A m_ATULA m_AGAZIN 'pontgyűjtő' versenyt rendez magyarországi középiskolások számára. A játékban minden 14 és 18 év közötti fiatalember részt vehet, aki az általa látogatott intézmény tanulóviszonyt igazoló pecsétjével rendelkezik.

A játék célja egy iskolaév alatt (természetesen a tanítási szünetek alatt is folyik a játék) a lehető legtöbb pontot szerezni. Ezek a pontok a szebbik nem képviselőivel létesített intim kapcsolat során szerezhetők, az alább vázolt rendszer szerint.

1 pont: Csókolózás. Pontgyűjtő nyelvét Lány szájába bedugja, legalább tíz másodpercig azt ott bent tartja és ez idő alatt Lány nyelvével játszik.

3 pont: Mell megérintése. Csak abban az esetben fogadható el, ha Pontgyűjtő Lány legalább egy csupasz mellbimbóját kezével érintette, és azt legalább tíz másodpercig simogatta. A ruha illetve melltartó alá nem jutó próbálkozások nem érvényesek.

5 pont: Manuális szex. Két változata létezik, ezek egyaránt öt pontot érnek a) Megujjazás. Pontgyújtő legalább egy ujját (amelyek közül az egyiknek mindenképpen a középső ujjnak kell lenni) Lány vaginájába helyezi, majd ott legalább tíz másodpercig mozgatja. További ujjak pozicionálásáért extra pont nem jár, ám amennyiben a végső összesítésnél több Pontgyűjtő áll döntetlenre, ezt tie-break gyanánt figyelembe lehet venni. A 'megujjazás' és 'felujjazás' mint eltérő fogalmak mellett kardoskodók nem vehetnek részt a versenyben. b) Faszverés. Lány kezével addig izgatja Pontgyűjtő hímvesszőjét, amig meg nem történik az ejakuláció. Lány által igénybe vett segédeszközök (csipesz, fogó, gumikesztyű) használata nem megengedett.

9 pont: Orális Szex. Két változata létezik, ezek egyaránt kilenc pontot érnek.

a) Nyalás. Pontszerző nyelvével lánynak legalább szeméremajkait érinti, azokat legalább tíz másodpercen át izgatja.

b) Szopás. Lány szájával és nyelvével addig izgatja Pontgyűjtő hímvesszőjét, amíg meg nem történik az ejakuláció. A klasszikus gyakorlat esetében az ejakulátum teljes egészében Lány szájában végzi, és Lány azt le is nyeli.

Változatok:

i. Szopás óvszerrel. 9-3 = 6 pont.
ii. Ejakuláció Lány arcára. 9+0,5= 9,5 pont.
iii. Ejakuláció Lány mellére/ruhájára/bármilyen egyéb testrészére. 9-1 = 8 pont.
iv. Szopás, ám az ejakuláció nem érinti Lányt. 9-2 = 7 pont. v. Ejakuláció Lány szájába, ám ő nem nyeli le az ejakulátumot. 9-0,5 = 8,5 pont.

12 pont: Baszás. Két változata létezik, ezek egyaránt tíz pontot érnek

a) Baszás kotonnal. Az ejakulációnak olyan pillanatban kell megtörténnie, amikor Pontszerző hímvesszője izgalmi állapotban mért hosszának legalább hatvan százalékával Lány vagináján belül található

b) Baszás koton nélkül. Ebben az esetben megengedhető, hogy az ejakuláció pillanatában Pontszerző hímvesszője ne Lány vaginájában helyezkedjen el. Amennyiben azonban az ejakulátum nem érinti Lányt, 0,5 pont levonás után csak 11,5 pont jár Pontszerzőnek.

25 pont: Anális szex. Pontszerző hímvesszője legalább hatvan másodpercen át izgalmi állapotban mért hosszának legalább hatvan százalékával Lány végbélnyílásának Lány belseje felé eső felén helyezkedik el. Az aktus történhet akár óvszerrel, akár óvszer nélkül.

Ez a műfaj eleinte nem ért ennyi pontot, de a játék tesztelése során be kellett látni, hogy az anális szexre egy röpke éjszaka nagyon kevés.

Egy nővel maximum háromszor lehet pontot szerezni, a harmadik alkalom után 365 napig az a nő 'nem ér'. Így szűrhetők ki a hosszútávú barátnők és kúrópajtások, mivel a velük szerzett pontok alacsony sportértékkel bírnak. Az erőszak útján szerzett pontok nem érvényesek.

1000 pont: A pápa megölése. Ha az év elején megölöd a pápát, tulajdonképpen egész évben nem kell basznod. A fenti szabály itt is érvényés: Egy évben maximum három pápát lehet megölni.

Játszatok barátaitok ellen, versenyezzetek bátran és büszkén, az év végén pedig küldjétek be az osztályotok kollektív eredményét a m_ATULA különdíjáért! Jó szórakozást!

A pontverseny szponzorálásról tárgyalásokat folytatunk az Osztálytársam.hu -val

m_ATULA m_AGAZIN

főoldal

m_ATULA m_AGAZIN | © 2001