főoldal | Kedves m_ATULA!
Választási beszéd I.

Tisztelt Választópolgárok!

Lassan elérkezik az idő, amikor is mindannyiunknak a szavazóhelységekbe kell menni! Dönteni az ország sorsáról, jövőjéről! Most nem lehet, hogy a hazugság győzzön! Nem lehetnek elfelejtett: Kaya Ibrahimok; a közbeszerzési pályázat nélkül adott kivitelezési megbízások (M7); megmagyarázatlan eredetű Fideszes/FKGP-és villák, luxusautók; eltűnt, felesleges cirkuszi attrakciókra kiadott milliárdok; ideológiailag elhomályosult elmék (Matolcsi, Dautsh, Kövér); az országot lejárató, milliárdokat elsípoló koalíciós partnerek (FKGP); eltusolt vesztegetési ügyek; stb...

Talán eljön az az idő is, amikor lehet kérdezni egy kormánypárttól, lehet a kormánnyal vitatkozni, érdekegyeztetést végrehajtani! De ehhez mit kell tennünk? Eltávolítani a kiskirályságot játszó Orbán-kormányt! Kérdezem én, mikor volt a Fidesznek sajtótájékoztatója? SOHA! -és miért? Mert félnek az emberek szemébe nézni, illetve rettegnek az esetleges kínos, nyílvánosság ellőt feltett kérdésekre való nemmegfelelés következményeitől.

Mit érdemel az a cinikus párt (FIDESZ), akik az mondják -idézem Pokorni Zoltánt (2002.01.19): "a Fidesz kitart a négy évvel ezelőtt kötött koalíciós megállapodás mellett és együttműködik az 1945-ös szellemiséget képviselő kisgazdákkal."

Leszakadt a szar a talpamról, most belelépek újra, hátha megtapad és majd szerencsét hoz?

FELHÍVOM A FIGYELMÉT ANNAK, AKI A FIDESZRE SZAVAZ, AZ A FKGP-ÉT IS VÁLASZTJA!

(NEM CSAK AZ FKGP-ÉT, HANEM A TISZTELT FARKAS FLÓRIÁNT (LUNGO DROM) ÉS "CSALDJÁT" IS VÁLASZTJA, SZAVAZATÁVAL TÖBB ROMA KÉPVISELŐJELÖLTET IS TÁMOGATNI FOG!)

Kérdezem én: Kinek kell egy olyan mocskos Fideszes patkány, mint Matolcsi? Azt a privatizációt szidja, amit javarész ő vezetett végig, a privatizációs bizottság alelnöki tisztjét töltötte be, csak akkor még az MSZP-színeiben! Ilyen és hasonló szemetekkel van tele a Fidesz!

Kérdezem én: Kinek kell egy kábítószeres, erkölcsileg megbukott Dautsh Tamás? Akinek csináltak egy Minisztériumot, kapott egy 450nm-es budai villát, egy Audi TT cupét stb...

Kérdezem én: Kinek kell egy épkézláb mondatot kiböfögni nem tudó Kövér László? Akinek az elmúlt három évben 7 bejegyzett vállalkozása indult?

Kérdezem én: Kinek kell egy villájában pöffeszkedő, lábát lógató Pokorni? Aki a háza elleni vádak alól azzal akar kibújni, hogy a telket 20 évvel ezelőtt vásárolta, és az akkor még olcsó, nem frekventált területnek minősült! (Hüvösvölgy) Na már most, ha Pokorni 41 éves, akkor elég jó ösztöndíjja volt 21 éves korában!:))

Kell nekünk egy hivataljában futballmérkőzéseket rendező cigány? Akinek az apja 4 év alatt Magyarország egyik legbefutottabb, legtöbb profittot magájénak tudható középvállalkozója lett!

raba mester

főoldal