főoldal | Kedves m_ATULA!
Aggtelek
Tegnap haza kellett jönnöm Aggtelekről, mert a mentőcsapatok tagjai elkergettek! 3 napig váltig állítottam nekik, hogy nincsen senki bentrekedve a barlangban, csak a saját kiáltozásaik visszhangját hallják. Lehet, hogy picsarészeg állapotom sem volt vendégmarasztaló, de azért őket is próbáltam itatni, ami ment is addig, amíg meg nem lelték a bentrekedt búvárt...ez nem elég »
Választási beszéd I.
Tisztelt Választópolgárok!

Lassan elérkezik az idő, amikor is mindannyiunknak a szavazóhelységekbe kell menni! Dönteni az ország sorsáról, jövőjéről! Most nem lehet, hogy a hazugság győzzön! Nem lehetnek elfelejtett: Kaya Ibrahimok; a közbeszerzési pályázat nélkül adott kivitelezési megbízások (M7); megmagyarázatlan eredetű Fideszes/FKGP-és villák, luxusautók; eltűnt, felesleges cirkuszi attrakciókra kiadott milliárdok; ideológiailag elhomályosult elmék (Matolcsi, Dautsh, Kövér); az országot lejárató, milliárdokat elsípoló koalíciós partnerek (FKGP); eltusolt vesztegetési ügyek; stb...ez nem elég »
Egy korábbi viccem
4 éves, göndörszöszi kislány mondja a Népsportot olvasó édesapjának:-Apa! Mi az a gulászta?Mire az apja: Hagyjá' má, ne idegelj!Öt perc múlva újra megkérdezi az apját:
-De apa! Mi az a gulászta?Mondtam, hogy fejezd be, mert szétvet az ideg!-Ne mán apa! Mond el azonnal, hogy mi az a gulászta!
Erre az apa felpattan, kiszalad a sufniba, behozza a láncfűrészt, berántja, majd idegből belevágja a lekrómozott vágólapot kislányának a gyomrába, s közben ezt ordítja: -Anyád retkes pináját, gulászta kellett, hát ez a gulászta, Teszemét kurva!

ui.: apátok retkes faszát!
raba mester
- Te Laci -mondja Viktor Kövérnek-, le kéne állítani azt a szemét, posztkommunista bandát is, tudod a Heti-Hetest! Ezek a szemetek ország-világnak kikürtölik mennyit lopunk, és még azt is észrevették, hogy fingunk sincs a politikához! Nem lesz Audi A6, rózsadombi villa, ingyen joint a Tominak stb...!

- Ne félj Viktor - válaszolja Kövér-, megfenyegetjük az RTL-t, de csak egy kicsit! Belevágjuk a hátukba a bicsakot, mint Te '92-ben a Puporka Alfozba, de csak egy kicsit nehogy meghalózzon!

- Jó van Laci, itt egy szivar szíd el, oszt menjünk az udvarra, mutatok neked egy faszányos testcselt, a verébszőlösi SC-ben tanultam, hétvégén!"

ui.: apátok retkes faszát!
raba mester
Akkor írjátok meg, hogy Orbán Viktor, született Orlány Viktor, a Kistelepesen született, roma családban. Apjától roma neveltetést kapott, lopott (mai is), csalt, nem dolgozott. 8 évesen már priusszal rendelkezett, ugyanis Budalakk mellett futatta S.Gabriellát, szintén kiskorút. 14 évesen a mikepécsi addiktológiai intézet ismert "lakója" volt. Majd megismerve maffia kapcsolatokkal rendelkező "testvérét" D. Tamást, felemelkedett a hétköznapok szürke napjaiból. S lett belőle egy neveváltott cigányvajda, aki most is lop, csal, iszik, sikkaszt!
raba mester
m_ATULA m_AGAZIN | © 2001
Ha most vasárnap lennének a választások, kire voksolna?
Nem mennék el, mert advent van.
Leszarom az adventet, zsidó vagyok.
Nem értem a kérdést, most karácsony lesz nem?
A Fideszre, baszod.