főoldal | Kedves m_ATULA!
Női agyvelő
A férfiak undorítóak. Tele van a talpuk bőrkeményedéssel. Szőrös a válluk. Egész nap finganak az előző esti sörtől. Üvöltve csocsóznak. Alig bírják kipiszkálni a fogaik közül a lerágott körmüket. És teljesen antiesztétikusan maszturbálnak. Ezért most nőkről lesz szó...| ez nem elég »
Pop fanszőrzet nélkül
Pornófilmet forgatni kiskorú lányok szerepeltetésével csúnya, büntetendő dolog. Regényt írni kiskorú lányokat megrontó öregemberekről nem bűn, de a társadalom jelentős részének szemében csúnya dolog. Kiskorú lányokat lenge öltözékben színpadra állítani, bugyuta dalokat énekeltetni velük és egy tánctanár segítségével csábosan vonagló mozdulatokra okítani őket viszont olyan kultúrmisszió, amely méltán részesül a polgári lakosság megbecsülésében. Faszt verni tehát dícséretes, amennyiben a fantázia tárgya - énekel....| ez nem elég »
Kicsi sárga emberek hozzájuk nem illő hangszerekkel

A japán könnyűzene rövid története
Ez a cikk a japán könnyűzenének azzal a részével foglalkozik, amely Amerikában, illetve Európában is eladható. Nincs benne szó a hazájukban a sláger- és eladási listákat vezető, nyugati fül számára a borzalmas és a nevetséges között félúton elhelyezkedő japán popzenei mainstream előadókról. Szintén nincs benne szó a néhány korai Sonic Youth album hatására kialakuló, majd hamar saját életre kelő japán noise-szcénáról, mert egy percnél tovább hallgatni Caterpillar tereprendező eszközökkel készített zenét túlságosan megerőltető...ez nem elég »
Aggyad az agyad - Norvég black metál
A Rock Around The Clocktól kezdve a könnyűzene történetében - akárcsak a világ focipályáin - minden megtörtént már, a m_ATULA m_AGAZIN mégis csak egyetlen egy esetről tud, amikor az énekes agyát a zenekar többi tagja pörkölt formájában elfogyasztotta. Kurva ijesztő, és csakis Skandináviában történhetett meg. Templomégetés, gyilkosságok, metál...ez nem elég »
Live Fast, Die Fast - G.G. Allin csodálatos élete és halála
A rockzene történetének legnagyobb előadóját GG Allinnek hívták. Kevés lemezt adott el, koncertjeit csak néhány bátor őrült látogatta, mégis egészen biztos, hogy kétszáz év múlva ő lesz az egyetlen huszadik század végi előadóművész, akire az emberiség emlékezni fog...ez nem elég »
m_ATULA m_AGAZIN | © 2001
Ha most vasárnap lennének a választások, kire voksolna?
Nem mennék el, mert advent van.
Leszarom az adventet, zsidó vagyok.
Nem értem a kérdést, most karácsony lesz nem?
A Fideszre, baszod.