főoldal | archívum | Kedves m_ATULA!
A kibaszott világ 1.
Mindig kurva idegesítő, amikor egy olyan kibaszott országgal van tele a íradó, amelyik kurvára nem érdekel senkit, és kurvára semmilyen hatással nincs az életünkre. Ki a faszt érdekel Venezuela, az ország, amelynek két életképes gazdasági ágazata pakurát illetve kurvákat hagy maga mögött melléktermékként?| ez nem elég »
FLASH koncert a Süssfelnapban! 2003. jan.15!!!
nyílt levelem a kicsiköcsi immc-reppercsótány mazsolához:

mazsolics (Mazsola fia), te szájbalökött kis vérbuzi!
amikor a koszos végbeledet sikerült nyújorkig a derekadra tekerve elcipelni, és becsöppentél abba a niggerbuzibárba, a rózsaszín tüllszoknyácskában előadott fülsértően magas visítozásod úgy begyütt a kis fehér valagcsótányokra kiéhezett szarosfaszú homárfekáknak, hogy amikor önmagadtól elszállva végre be tudtad fejezni a niggerfaszállító retkes buzivinnyogásodat, a vállukon cipeltek be a csurig teleszart-okádott vécébe, és a fingszagú deszkák fölött legalább negyvenen ünnepelték, hogy ilyen snájdig kis bélfreg került megint a répájuk alá. Te örömkönnyekben törtél ki nagy sikeredet a szétkúrt szaros valagadon át érzékelve. Ez adott ikletet későbbi színpadi trágyaömlenyeidnek is, szarospofa! Rugdosd a rongylabdát, a hangszálaidról úgyis visszapattan a valagadon keresztül, szarosköcsög!
Pályaválasztási tanácsadó 2: Drogárulás
Mivel szegény m_ATULA az utolsó, akiben még nem jelent meg egyetlen írás sem rejtett és alig rejtett drogos utalásokkal, ezt pedig mi kellemetlennek tartjuk, viszont ugyanakkor odáig sem szeretnénk eljutni, hogy most itt akkor elejtsünk egy fűvel-fávalt, esetleg a 'szmóker' kifejezést használjuk - nos, ezért emléket állítunk a szórakoztatóipar soha el nem ismert szakemberének, a dílernek...| ez nem elég »
CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife » CustomLife »
Ati
Ati rossz gyerek volt, és károsan befolyásolta frissen fakadt magömlésüktől egyébként is megzavarodott pajtásai kora-bakfis korát...| ez nem elég »
It's a Budapest thing and you would never understand VII.
Esőben kint felejtett holokauszt-túlélők! Gyötrő gyomortekeredés! Véres bélszín! Nincs messze a nap, amikor egykibaszottufó is részese lesz a nagy hétvégi örökrangadónak, a családi ebédnek.| ez nem elég »
Válogatáskazetta 1.
A halált elkerülendő ötletet lopunk. Kapard elő egy régi válogatáskazettád, rakd be a magnódba, hallgasd végig, és közben írd le, ami eszedbe jut. Az egyetlen szabály, hogy minden számról csak annyi ideig írhatsz, amíg éppen az szól. Ha lejárt a kazetta, csak helyesírási hibákat ér javítani. Első felvonás most, a többi meg máskor...| ez nem elég »
It's a Budapest thing and you would never understand VI.
Amikor volt barátnőm, reménytelenül néztem, hogy beecstasyzva fetreng a fotelban, és magában dünnyög meg sóhajtozik, amikor nem volt, azokat a nőket néztem fetrengeni, dünnyögni és sóhajtozni, akik még a hajnalban bugyiba dugott kézzel elalvást sem tudták biztosítani...| ez nem elég »
Két üzenet Friderikusz Sánor hangpostájáról:

Üzenet 1:

"Sanyikám! Hányszor mondtam már hogy a szaros gatyádat ne a szőnyegen hagyd! Elegem van belőle, hogy mindig nekem kell kidobni! Ma pacal lesz, gyere haza ebédre! Anyád."

Üzenet 2:

"Fridikém! Buzi tévelnökünk még úgyse volt! Üdv, m_Atula."

m_ATULA p_ONTVERSENY
Szevasztok, gimis srácok! Kezdődik a tanév, minden olyan szar! Mi itt a Magazinnál összetettük az agyunkat, hogy valamivel feltuningolhassuk ezt a kibaszott éveteket, és ezzel sikerült előállnunk. Legyen végre a pinák hajkurászásának célja. Lázadás!!! | ez nem elég »
Simek Kitti
Simek Kittiről a m_Atula m_Agazin eddig keveset írt. Most ennek vége, és bemutatjuk Kittit osztálytársai szemével...| ez nem elég »
Meg vagyunk szeppenve?
Mit ér a magyar, ha európai? Ha az uniós csatlakozás után újra úgy néznek erre az országra, ahogy az megérdemli? Vessünk számot, minek akarunk látszani....| ez nem elég »
It's a Budapest thing and you would never understand V.
Ááá, faszom, szerintem elég az Outlookból kiszedni valamit. ...| ez nem elég »
Tuti infó:
Minden kedden és csütörtökön Neurotic emlékkoncert a Nyugatinál a Skála metró előtt!
Amíg az idő engedi!
Gyere vissza Stahl Judit!
Hadd vegyem le a bugyid!
Bárgyú majmok piros-kékben (wiw.hu)
Lila majmok! - lehet mondani a dózsásokra, és hiába mindegy ez ma, legalább a hagyomány miatt tiszteletreméltó a hülyeség. Ezzel szemben zártkörű sznobklubban, elitista játékmesterként kék és piros csapatra oszolni, teljesen ok nélkül, az ijesztő dolog. Vigyázzatok barátaink, mert felfal benneteket az üngyibüngyi!!!!!!!| ez nem elég »
It's a Budapest thing and you would never understand IV.
Az egyetlen dolgot tettem, amit egyáltalán tehettem. Felhívtam Lemmyt, aki már nagyon sok éve a legjobb barátom. Tudtam, hogy már nem bírja a turnézást, és szeret néha egy kis időre eltűnni. Szíriát javasoltam, mert reméltem, hogy ott senki nem ismeri fel. A Heathrow-n találkoztunk, csak a British Airways vállalta, hogy vihetjük kézipoggyászként a gitárokat és az erősítőt is...| ez nem elég »
A köcsögválogatott
Túlságosan egyszerű lenne - ráadásul az a látszat keltődne, hogy a m_AGAZIN nem ért a focihoz - ha Stig Töftinget bevennénk a Köcsögválogatottba. Stig Töfting a vébé egyik legjobb játékosa volt, ráadásul az arcberendezése is szimpatikus, szeretnék abban az együttesben gitározni, ahol ő énekli a Mosoi együttes Bevándorlók bére című számát. Köcsögnek itt azokat a játékosokat nevezzük, akik játékukkal és puszta létezésükkel sokat tettek csapatuk sikertelenségéért, illetve szimplán felbaszták a 64 meccstől már kissé fáradt agyunkat...| ez nem elég »
Hajrá labdarúgás, hajrá labdarúgók!
a m_ATULA m_AGAZIN felhívása

Az idei labdarúgó világbajnokságon a bírók tönkretették a játékot. Morenok és maldív mutogatók akarata érvényesült, mindent megtettek Korea érdekében és Európa ellen. Ezért arra kérünk Benneteket, alakítsatok fair-play köröket országszerte...| ez nem elég »
Támogató nyilatkozat - egy emberi pillanat apropóján
A m_ATULA m_AGAZIN száz százalékig megbízik Horn Gyula és Gál Zoltán képviselőkben. Rajtuk keresztül kiállunk Medgyessy Péter mellett is. Állásfoglalásunkat az emberi dimenzióra alapozzuk...| ez nem elég »
Ma Flash koncert lesz a Kultiplexben, büdösök! (június 19.)
A m_ATULA is része a Másik Nyilvánosságnak
Keresse a pecsétet!

Merő véletlenségből kifelejtették a m_ATULAT a Masik Nyilvánosságot képviselő lapok sorából tegnap este a Gellért Szállóban. Mint ismeretes a Demokrata, a Magyar Nemzet valamint a Heti Válasz tartozik e - a polgári értékeket közvetítő - lapok közé. Orbán Viktorral egyeztetetve bejelentjük, hogy a Matula CyberPolgár Társaság kiadásában a m_ATULA m_AGAZINt is olvashatja immár az ország polgári lakossága. "A tehetősebbek vásároljanak szegényebb polgártársaiknak számítógépet satöbbi, satöbbi" - kérte a mi miniszterelnökünk.

Apropó, íme polgári körünk címerállata:Afganisztán után megvan Portugália is - Ismét nyert az USA
Feléledtek a pakisztáni remények

Az Egyesült Államok válogatottja 3:2-re verte a folyamatosan esélyesnek tartott, ám komolytalan Portugál csapatot. Nagy érdeklődés övezi ugyanakkor a következő meccset is, ahol India és Pakisztán csapata vív meg egymással...| ez nem elég »
Csepel Autó
Az alábbi írást az SZDSZ informatikai és távközlési politikai államtitkár-jelötljének programjához ajánljuk

Weisz Manfréd birodalmáról nevezett szociológus Gyuri nagyon gondolkodik. Mindjárt postamester lesz, álomtitkárság vár Friderikusz nézettség-elemzőjére. De mit jelent egy ilyen helyzetben a Volkswagen?...| ez nem elég »
Női agyvelő
A férfiak undorítóak. Tele van a talpuk bőrkeményedéssel. Szőrös a válluk. Egész nap finganak az előző esti sörtől. Üvöltve csocsóznak. Alig bírják kipiszkálni a fogaik közül a lerágott körmüket. És teljesen antiesztétikusan maszturbálnak. Ezért most nőkről lesz szó...| ez nem elég »
Nem lesz fúzió
Találkozott a Technocol.hu és a m_ATULA

A Technocol.hu és a m_ATULA m_AGAZIN képviselői nem hivatalos találkozón vettek részt tegnap este egy budapesti szórakozohelyen. A fúzió elképzelhetetlen, a két orgánum közötti kapcsolat továbbra is langyosnak mondható. Apróbb ütésváltások előfordultak, de a katolicizmus legyőzte a határokat... | ez nem elég »
Pop fanszőrzet nélkül
Pornófilmet forgatni kiskorú lányok szerepeltetésével csúnya, büntetendő dolog. Regényt írni kiskorú lányokat megrontó öregemberekről nem bűn, de a társadalom jelentős részének szemében csúnya dolog. Kiskorú lányokat lenge öltözékben színpadra állítani, bugyuta dalokat énekeltetni velük és egy tánctanár segítségével csábosan vonagló mozdulatokra okítani őket viszont olyan kultúrmisszió, amely méltán részesül a polgári lakosság megbecsülésében. Faszt verni tehát dícséretes, amennyiben a fantázia tárgya - énekel....| ez nem elég »
Kemény
Tudjuk, hogy a m_ATULA olvasói között sok az SZDSZ-szimpatizáns, neadjisten rejtőzködő MSZP-szavazó. Őket most figyelemeztetjük, hogy kemény ellenzéki szereplésre számíthatnak a m_ATULA hasábjain is. Asziszitek, hogy jó lesz? Szar lesz!... | ez nem elég »
Esterházy Péter és én
Ha én Esterházy Péter lennék, ülnek a papír előtt, es leírnám a gondolataimat. A gondolatokat a papíron összegyűjtve a hónom alá csapnám, és az utcán lassan sétálnék a szerkesztőség felé. Ott kedélyesen elkávézgatnék a főszerkesztővel, akinek tetszenek a gondolataim, no és a forma, amibe öntöttem őket. Aztán felállnék, pisilnék egyet, és hazamennék, hogy az újabb gondolatokat, amelyeket az utcán gyűjtöttem össze, papíra vessem. Közben eltöltene az az érzés, hogy mások (tömegek!) éppen a gondolataimat olvassák... | ez nem elég »
Kohl után Afroman is kampányol
"I was gonna vote - but then I got high,
I was gonna demonstrate and shout "Viktor! Viktor!" too
But I got high,
Now the communist bozos rule and I know why!
Because I got high because I got high because I got
hiiiiiiiiiiiiiiiiiigghhhhhhh"
botsai
Az alábbi levelet változtatás és kommentár nélkül közöljük. A levelet Medgyessy Péter (és Ion Iliescu) izraeli kampánytanácsadói irodájában takarító többgyermekes magyar asszony találta.

Dear Mr. Medesy,

Mr. Marx konyve a Toke, and mi olvas also, amikor a Terror House vert veres sok buzi Hungarians. Itt, Tel-Aviv (the most szep city) tud everybody, you olvas auch. Kis ganef Mr. Victor nem olvas. Mi money olvas auch. Itt van big toke and penz. Van gas. Mi hope, Montag hajo indul, visz sok expenseve gas. Mesuge Hungarians kaufen alle. A Grashem Palace is kesz, deepgarage kezi moso arbeit. Arbeit together more. Gas megy. Mindent thanks. Mr. Nicholas Nemeth in London helped. Coalition kel, Mr. Bauer for police ministry.

Thanks minden, next paranch soon.

Mr. Efraim Singer (Gaal Jeno)
A Flash zkr. oldala (drFlash) az alábbi címre költözött: www.drflash.hu
Az utolsó éjszaka
Egy korszak véget ért, megkezdődött az iratmegsemmisítők szezonja. Most, hogy újra a nyugdíjasok daliás hőse, a huncutul mosolygó Kovács oldalán egy tojásfejű strómannal fenyegetőzik a tévében, éjjel-nappal nyitva tartanak a hivatalok, ahol a rendszerváltó fiatalok azon gondolkoznak, mi legyen most. Mint arról a sajtó beszámolt, a B-terv még nem készült el. Mivel az öngyújtók kapacitása véges, a tűzriasztó rendszerek pedig éberek, nem marad más, mint az iratmegsemmisítő. Tekintsük át együtt, milyen típusokat érdemes vásárolni... | ez nem elég »
It's a Budapest thing and you would never understand III.
Kedves Otthoniak!

Mindenkit csókolok innét Los Angelesből, a napfény és a gondtalan élet világfővárosából. A hét végén választások lesznek, ezért egy kicsit mindenki ideges. Mi már mindannyian eldöntöttük, hogy kire fogunk szavazni, kivéve Aput, mert ő még hezitál Robert Mugabe és Kadhafi tábornok között. Ígéretemhez híven lefényképeztem minden fontosat ez a hosszú húsvéti hétvége alatt, a képeket a másik borítékban találjátok. Megszámoztam őket, hogy világos legyen melyikhez melyik magyarázat tartozik...| ez nem elég »
Mondj egy kurvás történetet!
Volt a meghatározó napirendje a galeri legutóbbi országértékelő értekezletének.

Csonka kalákává zsugorodva osztott Várhelyire távollétében feladatot a Szerkesztőség, hogy a klaviatúrát is legalább fele annyit verje, mint a faszát... | ez nem elég »
Orbán - Medgyessy: Ki szarik büdösebbet?
Végre megegyezett Orbán Viktor, kormányfő és Medgyessy Péter, szocialista miniszterelnök-jelölt. Nem szópárbajban mérik össze erejüket, hanem a mellékhelyiségben teszik próbára egymást: szarnak egy hivatalosat, amelynek szagmintáját egy hétig nyilvános helyeken értékelheti a választópolgár. Március 28-tól április 4-ig lehet majd szinte minden településen, a nagyvárosokban több helyen is, beleszagolni az elkövetkező négy év polgári és szocialista elképzeléseibe... | ez nem elég »
It's a Budapest thing and you would never understand II.
Szerbusztok. Szeretném nektek a 'Vegyétek fel a Slayeres pólótokat, ti lilapicsájú buzik' című versemet elmondani.

Vegyétek fel a Slayeres pólótokat, ti lilapicsájú buzik

Sokkal szebbek lesztek benne, mint most.
Nem fogtok benne hülyén kinézni.
Ne vegyétek fel többé a Merrell hegymászó cipőtöket,
Mert itt nem is kell hegyet mászni.
Lopjátok el a lemeztáskákat,
Verjetek agyon esténként egy dídzsét.
Hallgassunk szombatesténként Slágerrádiót...
ez nem elég »
Kedves külföldi óvónők!
Szervezetünk a magyar értékek bemutatására törekszik, Álmok Álmodói, Világraszóló Magyarok tanulmányi kirándulás hatására, amit Zsolti "bá", a töri tanárunk szervezett. Felismerve a globalizálási hatásokat, megpróbáljuk közkinccsé tenni ami magyar, és lehet, mert a magyar köztünk van, de kevesen ismerik fel külföldön. Úgy gondoltuk, a magyar gyökerektől kell kiindulni, és ezért próbáljuk "angolítani" a magyar hagyomány kincses tárházát. Első körben magyar gyermekdalokat tettünk közkinccsé, hogy a külföldi gyerekekbe már kisgyermekkorban lehessen csepegtetni a magyar kultúrát... | ez nem elég »
Jó emberek, segítsetek!
Amióta apu meghalt, nagyon nehezen pisilek. Apu minidg fütyült. Pisilni! Kiáltotta, és fütyült. Akkor nekem mindig lett azaz ingerem, és már futottam is a kis WC felé izgatottan, mert bepisilni azt nem volt szabd. Egyszer-kétszer bepisiltem, de olyankor apu felképelt...| ez nem elég »
Szevasz Kokó, menj anyádba!
A nyamvadt testű Kovács KOKÓ, a kispesti szipusok szégyene, aki kiskora óta sportol, és még nem nyírta ki az anyját, most végre megtette, amit régóta vártunk tőle: Abbahgyja a profi bokszot, és elmegy az anyjába. A hihetetlen méretű médiatámogatottság mellett számtalan sajtóorgánum cikkezgetett arról, mekkora faszt csinált ebből a kis pöcsből az RTL Klub, nameg a magyar hősteremtő szájhagyomány. Tévedés. Kispest MédiaVállalkozó KOKÓ saját maga tehet a bukásáról. Egészen pontosan a bukás nagyságáról... | ez nem elég »
Ariel Saron a szappanfiú
Mint avval mindnyájan tisztában vagyunk a német precizitás, az árja faj felsőbbrendűsége és a német tisztasági törvények mind szerepet játszottak azokban a próbálkozásokban, amelyeket a harmadik birodalom tett a szappangyártás megreformálásáért... | ez nem elég »
Ismét feltörték a m_ATULÁT!
Tegnapelőtt ismeretlen tettesek immár másodszor törték fel a m_ATULA m_AGAZIN nyitólapját. Miként az első alkalmat, a mostanit is összefüggésbe lehet hozni a napokban a magyar weben történt eseményekkel, bár a szerkesztőség számára nem világosak az okok. A szerkesztőség feljelentést nem tett, a rendszergazdát viszont kirúgta.
Tisztelt Technocol.hu!
nyílt levél

Hétfőtől, vagyis mától lép hatályba az a törvény, miszerint idegen nyelvű szöveget csak akkor lehet közterületen (interneten is!) elhelyezni, ha az magyarul is olvasható ugyanott. Ezúton kérnénk a tisztelt szerkesztőséget, hogy a szájtjukon nagy betűkkel virító idegen nyelvű szöveget, a "technocol-weblog edition" feliratot legyenek szívesek kisebbre venni, és a jelenlegi méretben magyarul megjelentetni oldaluk nevét. A m_ATULA m_AGAZIN javaslatai: Hobbioldal internetezőknek - számítógépes napló a világhálón; Vidám sziget szörfözőknek; Csokkermentes Övezet (akár mint Cs.M.Ö.); Saját örömöt szerző oldal; Fiatalon is lehetsz okos és bátor - csak a Fidesztől maradj távol (tréfás).

Megértésüket, együttműködésüket jogállamunkkal előre is köszönjük.

ui: Legyenek szívesek figyelmeztetni webmesterüket, hogy az oldalukon található m_ATULA linket ismeretlen tettesek megrongálták.
Pályaválasztási tanácsadó: Pornószínészet
Mit lenne nehezebb elmagyarázni pályaválasztás előtt álló érettségizőnek, a műlesiklókat vagy a pornószínészeket? A m_ATULA m_AGAZIN ez utóbbi szakma tételes kivesézését választotta, mivel vasárnap este Salt Lake Cityben hamar kiderült, hogy az osztrákok nyerik meg a lesiklást. A baszásnak is lehet előre tudni a végét, de az ágyban legalább senkit nem hívnak Fritz Stroblnak...| ez nem elég »
Köcsögolimpia
a promókártya
már kapható
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntésének értelmében 2004-től kezdve a téli és nyári olimpiai játékok mellet négyévente a Köcsögolimpia is megrendezésre kerül. Ezen az eseményen azokban a köcsögsportokban mérhetik össze tudásukat a világ köcsögjei, amelyeket jellegzetesen nők, illetve buzik űznek. A döntést annak érdekében hozta meg a NOB, hogy az igazi sportszerető férfiak végre visszatérjenek a stadionokba és a tévéképernyők elé...| ez nem elég »
A maradiság lázadása
Megleptésként ért minket az utóbbi napokban az a hír, miszerint Pozsonyi Bucó Ádám továbbra is hű önmagához és rajongóihoz, vagyis ismét ott és akkor tűnt fel, ahol és amikor kellett. Hiába, annak idején képeslappal üdvözölte az ősMatulát, tudta ő, mi a jó az életben. Most, hogy a Demokrata publicistája lett, a m_ATULA üdvözli őt: Isten éltessen, Bucó pajtás, áldjon meg téged a Szűz Mária! Tiszteletünket kifejezvén, egy korábbi, ővele készült interjút adunk közre... | ez nem elég »
Kicsi sárga emberek hozzájuk nem illő hangszerekkel

A japán könnyűzene rövid története
Ez a cikk a japán könnyűzenének azzal a részével foglalkozik, amely Amerikában, illetve Európában is eladható. Nincs benne szó a hazájukban a sláger- és eladási listákat vezető, nyugati fül számára a borzalmas és a nevetséges között félúton elhelyezkedő japán popzenei mainstream előadókról. Szintén nincs benne szó a néhány korai Sonic Youth album hatására kialakuló, majd hamar saját életre kelő japán noise-szcénáról, mert egy percnél tovább hallgatni Caterpillar tereprendező eszközökkel készített zenét túlságosan megerőltető... | ez nem elég »
Aggtelek
Tegnap haza kellett jönnöm Aggtelekről, mert a mentőcsapatok tagjai elkergettek! 3 napig váltig állítottam nekik, hogy nincsen senki bentrekedve a barlangban, csak a saját kiáltozásaik visszhangját hallják. Lehet, hogy picsarészeg állapotom sem volt vendégmarasztaló, de azért őket is próbáltam itatni, ami ment is addig, amíg meg nem lelték a bentrekedt búvárt... | ez nem elég »
Werckmeister akták
Tanáraikat lefizető diákok, rendőröket korrumpáló ittasvezetők, politikusokat kenegető lobbisták - az ilyesmi egyáltalán nem csak magyar specialitás. Arra viszont büszkék lehetünk, hogy hazánkfia az a művész, aki először zsarolt kritikusokat a kedvezőbb értékelés érdekében...| ez nem elég »
Sulejman
Sulejmán, meghalok
Diákhumor, az aztán igazán szar. És lehet fokozni, mert ezt nyilván olyasvalaki követte el, aki a Pázmányon tanít és egyáltalán nem ismeri a dolgok ok nélküli összetörésének élményét. A Népszabadság Diploma melléklete ehhez képest olyan jó, mint céges számlára berúgni.

http://mno.hu/
Marci Personality
Választási beszéd I.
Tisztelt Választópolgárok!

Lassan elérkezik az idő, amikor is mindannyiunknak a szavazóhelységekbe kell menni! Dönteni az ország sorsáról, jövőjéről! Most nem lehet, hogy a hazugság győzzön! Nem lehetnek elfelejtett: Kaya Ibrahimok; a közbeszerzési pályázat nélkül adott kivitelezési megbízások (M7); megmagyarázatlan eredetű Fideszes/FKGP-és villák, luxusautók; eltűnt, felesleges cirkuszi attrakciókra kiadott milliárdok; ideológiailag elhomályosult elmék (Matolcsi, Dautsh, Kövér); az országot lejárató, milliárdokat elsípoló koalíciós partnerek (FKGP); eltusolt vesztegetési ügyek; stb... | ez nem elég »
Mikor volt jobb fiatalnak lenni?
Úttörővasút idill 2002-ben a Népszabadságban, Bakter László vasutassal. "Mikor volt jobb fiatalnak lenni?" - kérdezi választási plakátján a Munkáspárt, és egy 1957-es fotót mellékel. A Népszabadság méltó választ adott január 14-én: ugyanolyan fiatalnak lenni.

A gyerek vasutas felnőttes komolysággal emeli a tárcsát. A peronon álló kisebb gyerekek érdeklődve nézik, de ahogy egyre közelebb ér a hangosan fújtató gép, anyukájuk, apukájuk nyakába ugranak, és vállukba fúrják fejüket. Kicsit megenyhülnek, amikor a masiniszta a vezetőállásba invitálja őket. - Húzd meg ezt a kart - biztatja a vonatoktól elszakadni nyugdíjasként sem tudó Bakter László a fiatalokat. Ugyanúgy mosolyog az idős mozdonyvezető, mint a félelmével küszködő ötéves kisfiú. Aki végül nem meri meghúzni a kart.
m_ATULA m_AGAZIN | © Minden jog fenntartva. 2001-2002