A m_ATULA m_AGAZIN vállalja politikusok internetes honlapjának elkészítését - on-line megjelenés
Ma az interneten való jelenlét kötelező. Annak, aki a közélet szereplőjének tekinti magát, nem maradhat le az online megjelenésről sem. Az idei, 2002-es választások bebizonyították, hogy az online kampányolás az egyre népesebb hazai internetes társadalomhoz vezető egyetlen út, amit csak a falábúak nem értenek. Ugye Ön nem falábú?

A m_ATULA már bebizonyította, hogy fejlesztői szakértelme magasan kiemelkedik a piac kínálatából, magas politikai érzékenysége pedig alkalmassá teszi, hogy az igényes magyar politikai kultúra ápolásában oroszlánrésze legyen. Arisztotelész írta Politika címu művében: "A politika nem az istenek dolga." (2, 24)

A m_ATULA h_TML csoportja vállalja magyar és határon túli magyar politikusok honlapjának olcsó és gyors elkészítését egyedülálló modulos adatbázis alapú szoftverbázisával. A domain regisztrálásától a hosztolásig, a honlap elkészítésének minden fázisával megbirkózik cégünk, hogy Önnek kizárólag az ország építésére legyen gondja.

Most pedig hadd mutassuk be egyedülálló modulos rendszeru szoftverbázisunkat. Hogy megkíméljünk Önt a technicus terminusoktól, néhány szóban bemutatjuk új honlapjának muködési alapelvét.

Ha ön szocialista politikus válassza a MeSZkéP, ha fideszes politikus válassza a Fidesz-PHP, ha a liberális táborhoz tartozik, válassza a FreeDSZ, ha pedig az MDF színeiben indul, válassza MS Phorum fantázianevu szoftverünket.

Amint látni fogja egy majdnem teljesen elkészült oldallal találkozik, amihez semmi mást nem kell megadnia csak a nevét, fényképét és néhány adatot (születési hely, idő, anyja neve stb.). (Promóciós verziónk fotókat nem fogad.)

További információkért keressen meg minket EMAILben. Köszönjük figyelmét, reméljük velünk vág a jövőbe.

Böngésszen demóparkunkban: